Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tehostaa yrityksen toimintaa ja mahdollistaa päätöksenteon aina ajantasaisen tiedon pohjalta.

Helsingin Revisor siirtyi kokonaan sähköiseen taloushallintoon jo vuonna 2008. Nykypäivänä valtaosa asiakkaidemme kirjanpidosta tehdään sähköisesti, jolloin asiakkaan tarvitsemat reaaliaikaiset taloustiedot ovat käytettävissä missä ja milloin tahansa.

Sähköisen taloushallinnon etuna on myös se, että kun järjestelmä on päivittäiskäytössä, eivät asiakkaan paperityöt pääse kasaantumaan, vaan esimerkiksi ostolaskut menevät suoraan kirjanpitoon.

Miten sähköinen taloushallinto helpottaa  yritystoimintaa?

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa reaaliaikaisen kirjanpidon ja raportoinnin, vähentää paperityötä ja pitää kuitit, laskut ja muut dokumentit tallessa. Lisäksi tietoihin pääsee tarvittaessa käsiksi vaikka puhelimella.

Sähköinen taloushallinto nopeuttaa toimintaa ja vähentää työtä

Pääset eroon papereista

Voit toimittaa tositteet meille sähköisten kanavien ja pilvipalvelujen kautta. Sähköinen taloushallinto toimii halutessa täysin paperittomasti. Myös asiakirjojen allekirjoitukset hoituvat sähköisesti.

Ei enää kadonneita kuitteja

Mobiilisovelluksen avulla voit ottaa käteiskuiteista kuvan, joka lähtee automaattisesti kirjanpitäjälle. Kuitit pysyvät helposti tallessa ja järjestyksessä.

Dokumentit ovat järjestyksessä ja varmassa tallessa

Sähköinen taloushallinto pitää laskut ja takuukuitit varmassa tallessa ja niiden varmuuskopiointi on hoidettu huolella. Löydät tarvittavat dokumentit nopeasti ja vaivattomasti.

Ylimääräinen työ poistuu

Kun myynti- ja ostolaskutus on osa sähköistä taloushallintojärjestelmää, jää kaksinkertainen työ historiaan. Tämä on etu sekä meille että asiakkaalle. Aikaa ja rahaa säästyy.

Tieto on reaaliaikaista

Sähköinen taloushallinto on reaaliaikaista, joten kirjanpito ja raportit ovat aina ajan tasalla, ja reaaliaikainen tieto on hyödynnettävissä milloin ja missä vain.

Taloushallinto on aina mukanasi

Pääset tarkastelemaan yrityksesi raportteja sekä hoitamaan maksuliikennettä omalla nettiselaimella tai mobiililaitteella vaikkapa mökkilaiturilta käsin.

Oikean kokoinen taloushallinnon järjestelmä kullekin asiakkaalle

Käytössämme on joustava ja monipuolinen Netbaron-taloushallintojärjestelmä, joka on mukautettavissa niin pienen kuin suurenkin yrityksen tarpeisiin.

Järjestelmästä otetaan käyttöön vain ne osat, joita asiakas tarvitsee. Mikäli asiakas ei halua suurta järjestelmää, voimme ottaa käyttöön esimerkiksi pelkän myyntilaskutuksen. (Tarpeen mukaan pakettia voidaan laajentaa myöhemmin.)

Palvelupaketista riippuen järjestelmässä on mahdollista tehdä muun muassa myyntilaskuja, vastaanottaa verkkolaskuja, koostaa ja lukea raportteja.

Palvelupakettiin voi sisältyä esimerkiksi:

  • kassajärjestelmä
  • laskutus (lähetä ja vastaanota myös e-laskuja)
  • myynti- ja ostoreskontra
  • tilausten hallinta
  • sähköiset tiliotteet
  • asiakas- ja tuoterekisterit
  • varasto
  • verkkokauppa
  • palkanlaskenta
  • matkalaskut

Tee-se-itse tai jätä meidän huoleksi

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa monien sellaisten asioiden tekemisen itse, jotka ovat perinteisesti kuuluneet kirjanpitäjälle. Tarpeen mukaan palvelemme myös näissä asioissa edelleen ja sovimme  asiakkaan kanssa yhdessä, mitkä asiat hän hoitaa itse ja mitkä asiat me teemme hänen puolestaan varsinaisen kirjanpitotyön ohessa.

Koulutamme sähköisen taloushallinnon käyttöön

Helsingin Revisor on lisensioitu Netbaron-kouluttaja. Annamme asiakkaillemme aina asianmukaisen koulutuksen ohjelmiston käyttöön. Myös koulutuksen jälkeen saat meiltä tukea ja opastusta aina kun sitä tarvitset.

Kuittien digitointi ja pilvipalvelut mobiilisti

Perinteisesti pankkikortti- ja käteiskuittien hallinta on voinut olla hyvinkin työlästä. Kuitit eksyvät ja unohtuvat helposti ties minne ja se maksaa yrittäjälle selvää rahaa.

Kun lähetät kuitit sähköisessä muodossa meille, tämä ongelma poistuu.

Kuittien skannaaminen kännykällä on helppoa ja tätä varten on olemassa erilaisia sovelluksia, joista asiakkaamme voi valita haluamansa. Me avustamme ja neuvomme sovelluksen valinnassa ja käytössä. Kuitteja voi toimittaa muun muassa Dropboxin, OneDriven tai Google Driven kautta.

Ota yhteyttä

Me autamme liiketoimintaasi kukoistamaan. Saat tueksesi yli 30 vuoden osaamisemme taloushallinnosta ja ennakoivaa neuvontaa kaikissa tilanteissa.