Kirjanpito Helsinki

Tee sitä työtä mistä pidät ja jätä kirjanpito ammattilaisten huoleksi.

Helsingin Revisor on taloushallinnon kokenut asiantuntija, joka hoitaa kirjanpidon huolellisesti, tehokkaasti ja säädösten mukaisesti. Näin säästät yrityksesi aikaa ja resursseja, jolloin voit itse keskittyä yrityksesi varsinaiseen liiketoimintaan. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit luottaa, että toimimme aina säädösten mukaan.

Meiltä saat neuvontaa ja ohjausta proaktiivisesti, jolloin yritystoimintasi etenee jouhevasti ja mahdollisia sudenkuoppia pystytään välttämään ja ennakoimaan etukäteen.

Palveluihimme kuuluvat:

 • kirjanpito ja tilinpäätös
 • palkanlaskenta
 • lainsäädännölliset raportit
 • verokonsultointi
 • ennakkoverojen seuranta
 • maksuliikenne
 • yhtiön perustamiset ja yrityskaupat.
Ammattitaitoinen kirjanpito Helsingin alueen asiakkaille

Reaaliaikainen kirjanpito antaa tukea päätöksentekoon

Reaaliaikaisuus on mahdollista sähköisen kirjanpidon ja taloushallinnon ansiosta. Sähköinen kirjanpito tarjoaa yrityksen käyttöön tärkeät ja ajan tasalla olevat taloudelliset faktat päätöksenteon tueksi milloin ja missä vain.

Käytössämme oleva joustava ja monipuolinen Netbaron-taloushallintojärjestelmä sopii niin pienen kuin suurenkin yrittäjän tarpeisiin. Mikäli et tarvitse suurta järjestelmää, voimme ottaa asiakkaallemme käyttöön esimerkiksi vain myyntilaskutuksen. (Tarvittaessa pakettia voidaan myöhemmin laajentaa.)

Täällä lisätietoa sähköisestä taloushallinnosta »

Kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua

Asiantuntevat kirjanpitäjämme hoitavat kirjanpidon tehtävät huolellisesti ja säädösten mukaan. Autamme mielellämme asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisessä ja annamme mahdollisuuksien mukaan myös ennakoivaa neuvontaa.

Vahvuutemme

 • Jokaisella asiakkaallamme on oma vastuukirjanpitäjä. Mikäli hän ei ole tavoitettavissa, on hänelle nimetty sijainen.
 • Pienehkö tilitoimistomme on ketterä ja joustava. Olemme erittäin palveluhenkisiä ja löydämme ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.
 • Olemme olleet kirjanpitoalalla jo yli 30 vuotta ja meillä on kokemusta monesta eri toimialasta.
 • Ajantasainen tieto. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Osallistumme alan seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin.
 • Ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta. Tutustumme aina perusteellisesti asiakkaamme liiketoimintaan, otamme huomioon siihen liittyvät erityispiirteet ja autamme mielellämme myös sen kehittämisessä.

Talousneuvontaa pääkaupunkiseudulla

Tilitoimisto Helsingin Revisor on palveleva ja neuvova kirjanpidon ja taloushallinnon asiantuntijayritys, jonka toimipiste sijaitsee Espoossa. Tarjoamme palvelujamme valtakunnallisesti, mutta erityisesti alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa.

Tavanomaisen kirjanpitotyön ohella pyrimme neuvomaan asiakkaitamme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla myös ennakoivasti. Meidän puoleemme voi kääntyä myös kaikissa verotukseen ja lainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä kirjanpidon ammattilaiseen

Kun haluat avuksesi parasta asiantuntemusta, käänny meidän puoleemme.